Strada Drubeta 98, Timișoara

Radiofrecvența hexapolară

Cu cea mai nouă tehnologie de beauty din lume nu mai ai problema pielii lăsate din jurul coatelor și a genunchilor dar și a coajei de portocală ce îți acoperă fesele și picioarele. Datorită temperaturii ridicate conduse în interiorul țesuturilor radiofrecvența tratează în interior problema.

  •      Cum acționează?

Radiofrecvența are la bază aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce acționează asupra țesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Aceste unde produc încalzirea straturilor de grăsime, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Aceasta conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică” fără a leza țesuturile. Celulita va dispărea, iar aspectul de piele lăsată va fi complet eliminat.

radiofrecventa

  • Rezultate radiofrecvență

Încă de la prima ședință se poate observa tonifierea conferită, lucru care este spectaculos în acest tratament.

-reducerea grăsimii localizate, eliminarea toxinelor și lichidelor;
-reducerea aspectului de coajă de portocală și refacerea conturului corporal;
-tonifiere profundă, indiferent de vârstă;
-stimularea producției de colagen pentru o piele fermă și netedă;
-reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora;
-îmbunătățirea metabolismului celular prin activarea circulației pe zona tratata, aport de nutrienți și oxigen, vasodilatație.

  • Cât durează o ședință de tratament?

Terapia cu radiofrecvență este de scurtă durată, o ședință durează aproximativ 20 minute, timpul depinde de zona tratată.

  • Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru a obține rezultate?

În tratamentele corporale se recomandă 2-3 ședințe pe săptămână incluse în pachete de 10 ședințe. Radiofrecvența poate fi asociată cu cavitație, vacuum și presoterapie.

Cui se recomandă?

  • persoanelor cu piele flască;
  • femei care au născut recent;
  • persoanelor care doresc refacerea conturului corporal
  • reducerea aspectului de coajă de portocală;
  • pentru reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii:

Bine de știut!

Acțiunea radiofrecvenței continuă și după încheierea ședinței: clienta resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuând. Tratamentul cu radiofrecvența hexapolară este recomandat pentru toate vârstele, nu este invaziv și nu necesită perioadă recuperatorie.

Vezi oferta!